Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı

Manisa’da Kurban Pazarı 10 gün sonra açılacak

Kurban Bayramına sayılı günler kala Manisa’da kurban pazarının kurulacağı Canlı Hayvan Borsasına ilk hayvanların yaklaşık 10 gün sonra geleceği öğrenildi.

Her yıl Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesinde bulunan Canlı Hayvan Borsasında kurulan kurbanlık hayvan pazarının açılış tarihinin henüz belirlenmediği öğrenilirken pazara yaklaşık 10 gün sonra büyükbaş ve küçükbaş hayvanların gelmeye başlayacağı bildirildi. Manisa Canlı Hayvan Borsasındaki büyükbaş ve küçükbaş hayvan padokları ise boş bir şekilde hareketleneceği günleri bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
KurbanBayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel