Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Manisa’da Karsan dönüşümü devam ediyor

Karsan, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında teslimatlarına devam ediyor.

Bursa’da yer alan iki fabrikasında modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, Manisa Belediyesi’nin başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesinin destek veriyor. Ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Karsan, son olarak Manisa’nın Alaşehir ilçesine 20 ve Yunusemre ilçesine de 43 olmak üzere toplamda 63 adet Jest teslimatı gerçekleştirdi. Şirket açıklamasına göre araç teslimatları için Alaşehir Cumhuriyet Meydanı ve Yunusemre İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde iki ayrı tören düzenlendi. Törenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak, Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

“Dönüşüm devam edecek”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya törende yaptığı konuşmada, “Toplu taşıma araçlarının günümüz teknolojisine uygun, ekonomik, konforlu, çevreye duyarlı, elektronik bilet sistemli, araç içi kayıt yapan kamera donanımı bulunan ve engelli erişimine uygun, alçak tabanlı araçlar ile değişim yapmaya devam edeceğiz. Yani yaptığımız bu dönüşüm, hem vatandaşımıza, hem sürücü esnafımıza, hem de çevreye katma değer sağlıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel