Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Manisa’da kandil programı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Regaip Kandili ve Üç Ayların Başlangıcı Özel Programı’ düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Regaip Kandili ve Üç Ayların Başlangıcı Özel Programı’ düzenlendi. Programa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Türk Tasavvuf Musikisi Mevlidhanlar Derneği Başkan Ali Gülfidan, dernek üyeleri, Yunusemre Belediyesi MHP’li Belediye Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu ve Süleyman Kahramanlar, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Dokuz Eylül Üniversitesinden Prof. Dr. Mustafa Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı. Yunusemre Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, programın düzenlenmesinde katkısı ve emeği olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Türk Tasavvuf Musikisi Mevlidhanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan Manisa Büyükşehir Belediyesinin bu programı düzenlemesinden dolayı büyük onur ve gurur duyduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Program Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başladı. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım ‘Üç aylar ve Ruh Dünyamız’ konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Mübarek ayların başlangıcındaki bu önemli günleri unutmamak gerektiğini dile getiren Yıldırım, İslamı her anlamda dolu dolu yaşamak gerektiğinin altını çizdi. Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’ın konuşmasının ardından, Manisa Türk Tasavvuf Musikisi Mevlidhanlar Derneği ilahiler seslendirdi. Seslendirilen ilahiler programa katılanları mest etti. Program Mevlid ve dua okunması ile sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Türk Tasavvuf Musikisi Mevlidhanlar Derneği’ne ve Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’a çiçek takdim etti.

Programın sonunda davetlilere Yüce Kuran meali ve helva dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel