Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu ak parti

Manisa’da Bu Yollar Trafiğe Kapatılacak

Başbakan Yıldırım'ın 10 Şubat'ta gerçekleştireceği Manisa ziyareti nedeniyle, 9 Şubat Cuma günü saat 17.00 ila 10 Şubat Cumartesi günü saat 23.00 arasında, Manisa'daki bazı cadde ve sokaklar, trafiğe kapatılacak.

Halil Erdoğan Caddesi, 19 Mayıs Stadyumu çevresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu çevresi, Devlet Hastanesi Kavşağı ile Öğretmen Evi Kavşağı arası, Devlet Hastanesi Kavşağı ile Eski Doğum Evi Kavşağı arası, Mimar Sinan Bulvarı üzeri, Uzunyol Caddesi, Alaybey Köprü ile Vilayet arası, Atatürk Bulvarı üzeri, Vilayet Kavşağı ile Hatuniye Camii arası, Vilayet Kavşağı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı arasına, park yasağı getirilecek.

Halil Erdoğan Caddesi, 19 Mayıs Stadyumu çevresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu çevresi, Atatürk Bulvarı ise, trafiğe kapatılacak. 

Başbakan Yıldırım'ın ziyaret programlarının değişmesi halinde, ziyaret edeceği noktalara giderken kullanacağı güzergahlar trafiğe kapatılacak ve park yasağı getirilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel