Öne Çıkanlar Manisasporda İstifa Sinyalleri CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper AK Parti İl Başkanı Süleyman Turgut Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu Kerem Kamal

Manisa TSO Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Manisa TSO) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Oda Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündem Maddeleri Görüşüldü

Meclis Başkanı Ümit Türek’in başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri müzakere edilerek oy birliğiyle karara bağlandı. Odanın yürüttüğü çalışmalar, devam eden projeler, üyelerin talepleri ve şehrin ekonomik gündemi detaylı şekilde ele alındı.

Başkan Yılmaz’dan Ekonomiye Yönelik Kapsamlı Değerlendirme

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin ekonomik görünümünü çok yönlü bir bakışla değerlendirdi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yılın son Enflasyon Raporu’nda enflasyon tahmin aralığının yukarı yönlü revize edildiğini hatırlatan Yılmaz, enflasyonun yüksek seyrinin nedenlerini para arzındaki artış, kurdaki yükseliş, maliyetlerdeki artışlar ve beklentilerin bozulması gibi unsurlarla açıkladı.

Yılmaz, toplumdaki enflasyon verilerine duyulan güvensizliğin ekonomik beklentileri olumsuz etkilediğini vurgulayarak, “Enflasyonla mücadelede yalnızca para politikalarına dayanmak yeterli değildir. Mali disiplin ve yapısal tedbirler mutlaka eş zamanlı uygulanmalıdır” dedi. 

Manisa Ekonomisi ve İş Dünyası Masada

Toplantıda Manisa iş dünyasının durumu, üretim ve ihracat hacmi, istihdam ihtiyacı ve sektörlerin gündemindeki konular da değerlendirildi. Meclis üyeleri, şehrin ekonomik potansiyelinin daha da güçlendirilmesi için çözüm önerilerini paylaştı.

Atatürk ve Öğretmenler Günü Mesajı

Yılmaz, konuşmasının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 87. yıl dönümünde minnet ve saygıyla andığını belirtti. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle tüm öğretmenlere şükranlarını sunan Yılmaz, “Toplumumuzu şekillendiren öğretmenlerimizin emekleri her zaman başımızın tacıdır” dedi.

“Çalışmalarımız Kararlılıkla Sürecek”

Manisa TSO yönetimi, şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi ve üyelerin ihtiyaçlarına çözüm üretme noktasında çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini açıkladı. 

HABER:LEYLA ERDOĞAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel