Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Manisa Trabzonlular Derneği Anneleri Unutmadı.

Manisa Trabzonlular Derneği Anneler günü münasebetiyle Şirin Mahallede etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılımın yoğun birekilde olması dikkatlerden kaçmadı.  Her yaştan annelerin katıldığı etkinlikte bu sene Muğla’da ki kaza dolayısı ile Horon etkinliği yapılmadı.

Köy kahvaltısı eşliğinde sohbet etme imkanı bulan misafir annelere,  girişte gül takdim edildi. Katılım yoğun olunca misafirler için bahçede özel yer ayrıldı. Bu sene ikincisinin düzenlediği organizasyon geleneksel olarak budan sonra ki yıllarda da düzenlenmeye devam edecek.

Yönetim kurulu üyelerinin misafirleri selamlamasından sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Trabzonlular derneği başkanı Muğlada meydana gelen kazayı hatırlattı. Kazada hayatını kaybeden Annelere rahmet diledi. Tüm şehit anneleri ve bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım ifadelerini kullanan Kazaz  Şehit Annelerini de unutmadı.

Trabzonlular Derneği Başkanı Kazaz ‘’Öncelikle dün Anneler günü Münasebeti ile düzenlenen turda elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden annelerimize Allahtan Rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dilerim. Anneler hakkı ödenemeyecek büyük bir değer. Onların kıymetini bilmek gerekiyor. Annelerimize hatta babalarımıza bile üf bile dememek gerekiyor. Bizde bu önemli günlerinde annelerimizi hatırlayalım istedik. Geçen sene Mayıs Ayında birincisini düzenlediğimiz Anneler gününün bu sene ikincisini düzenliyoruz.  Anneler günü etkinliğimizi bu sene doğal bir konsepte hazırlıyalım istedik. Bu sene samimi ve protokol kuralları uygulanmadan bir etkinlik hazırladık. Bu etkinlikte siyasetten uzak aile çerçevesinde bir olma, birlik olma duygusunu vurgulamaya önem verdik. Bu etkinliklerimiz her sene bize ayrı güç ve tecrübe veriyor, seneye Geleneksel olarak üçüncüsünüde düzenlemek nasip olur diyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel