Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Manisa'da İş Dünyası Seçime Gitti

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) meslek komitesi seçimleri tamamlandı. Mevcut başkan Adnan Erbil ile Mehmet Yılmaz, Ayberk Aloğlu ve İdris Şendil kendi mesleklerinde komite seçimleri için yarıştı. Seçimlerde yaklaşık 5 bin üye sandık başına gitti. Sandıkların açılmasıyla birlikte MTSO'da 65 meclis üyesi ve 155 komite üyesi belirlendi. Seçimlerde Adnan Erbil ile Mehmet Yılmaz, Ayberk Aloğlu ve İdris Şendil kendi komitelerinden seçilmeyi başardı. Öte yandan mevcut başkan Adnan Erbil ve başkan adayı Ayberk Aloğlu komitelerinden eşit derecede oy alırken, yapılan kura sonucu her iki isim de seçildi. 
13 Nisan'da MTSO binasında yapılacak seçimlerde ise yönetim kurulu üyeleri TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri belirlenecek. Belirlenen başkan ve yönetimi 4 sene boyunca Manisa'da iş dünyasına yön verecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel