Öne Çıkanlar Hayaline Doğru Dualarla Pedal Çevirdi cumhurbaşkanı erdoğan MUGLADA ZİYARETLERDE BULUNDU Sakal-ı Şerif MANİSA BÜYÜKŞEHİR

Manisa CBÜ, TEMÖB buluşmasına ev sahipliği yaptı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ROTEK ve Optimum Kulübü, 43. Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşmasına (TEMÖB) ev sahipliği yaptı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde başlayan buluşmanın açılışına MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcısı Bilali Habeş Gümüş, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar Mızrak Özfırat, TEMÖB Manisa İl Temsilcisi Burak Pişkinler katıldı. ‘Limit Sizsiniz’ sloganıyla düzenlenen buluşmanın açılışında konuşan MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, bu buluşmayı sağlayan herkese teşekkür etti.

Rektör Çelebi, Endüstri Bölümü öğrencileri başta olmak üzere diğer mühendislik bölüm öğrencilerinde iştirak ettiği bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Çelebi, “Bu buluşmalar öğrencilerimizle iş hayatının, akademinin, sanat camiasının alanlarında başarılarıyla, yetkinlikleri temayüz etmiş arkadaşlarımızın öğrencilerimizle buluşması zannediyorum bizim derslerde verdiğimiz eğitim öğretim kadar belki ondan da daha değerlidir. Bu etkinlikler çok önemlidir. Bazen dersleri aksatabiliriz ama buralarda bu tür etkinliklerde hep olalım. Kulüp faaliyetleri içinde yer alalım. Bizi asıl geliştirecek olan bu tür faaliyetlerdir, burada aldığımız görevlerdir” dedi.

Seçilen ‘Limit Sizsiniz’ konusunun önemli olduğunu vurgulayan Çelebi, “Ben şunu anladım. Yani aslında herkes kendi sınırlarını kendisi belirliyor. Tabi kendi sınırlarımızı bilmeden önce onu biz belirleyeceğiz. Kendi sınırlarımızın önce farkına varmamız gerekiyor. Çünkü hepimiz ayrı kabiliyetlerle, ayrı yeteneklerle yaratılmış vaziyette yeryüzüne gelmişiz. Herkes aynı değil. Bu manada bir eşitlik söz konusu değil. Yetenekler yeryüzünde herkese eşit verilmemiş Allah tarafından. Önemli olan kişi kendi potansiyelinin ve sınırlarının farkına varmazsa, onu aşırı zorlamaya kalkarsa bunun da çok olumsuz kendisi için geri dönüşleri olabilir. Kendimizi tanımak, bilmek, keşfetmek ve o sınırları zorlamaktır. Burada önemli olan aldığınız eğitimlerinizin üzerine bir şeyler katmaktır. Başaracak olan ve sınırları zorlayacak olan sizlersiniz. 15 üniversiteden öğrenci bu etkinliğe katılıyor. Hepsine burada oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel