Öne Çıkanlar Semih Balaban halk sağlı PTT şubeleri silahlı saldırı sonucu öldürüldü sultaniye

Manisa Büyükşehir’den Kula’ya ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Kula Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadroları ilçelerdeki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, ilk olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ziyarette bulundu. Ardından Kula Koordinasyon İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun da hazır bulundu. Yalçınkaya, toplantıda Kula Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Adem Zobudoğuş’dan çalışmalar ve organizasyon yapısı hakkında bilgiler aldı. Çalışmaların aksatılmaması ve vatandaşla olan bağların güçlendirilmesi talimatını veren Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi’nin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğini belirterek, ilçede gerçekleştirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel