Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Manisa Büyükşehir’den Gölmarmara ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Gölmarmara ilçesinde Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, MABEM, Gıda Bankası, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Gölmarmara ilçesinde Koordinasyon İşleri Müdürü Ahmet Cülen ve yetkililer ile birlikte ilçede bir dizi temaslarda bulundu. Heyet, Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener, Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuncay ve Halk Eğitim Müdürü Ahmet Edip Şen’i ziyaret etti. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim adına yürüttüğü faaliyetler görüşüldü ve yapılabilecek farklı eğitim programları için fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimleri olan Gıda Bankası, MABEM ile Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret eden Aksoy, “Amacımız, sosyal belediyecilik anlayışı ile 17 ilçesiyle Manisa’da yaşayan bireylerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve onların yanında olmak. Bu nedenle ilçe ziyaretleri düzenleyerek, çeşitli kurumlarla bu faaliyetleri nasıl geliştirebiliriz bunun çalışması içerisindeyiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel