Öne Çıkanlar Manisa Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı manisa 13 Mayıs 2014 turgutlu yunusemre

Manisa BBSK’dan Vali Güvençer’e 45 numaralı forma

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve yeni yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, gerçekleştirilen kongrenin ardından yeni yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan Vali Güvençer’e yönetim kurulunu tanıtarak, "1994 yılından bugüne kadar yaklaşık 3 bin sporcuya eğitim vermekteyiz. Bunun 750’si lisanslı sporcumuz. Bunun içinde dünya şampiyonumuz da var. Kulübü arkadaşlarımızla birlikte daha ileriye nasıl götürebilirizin çabası içerisinde olacağız. 1,5 milyon nüfuslu Manisa’mızın sorumluluğu üstümüzde bunun bilincindeyiz. Spor gençlerin yetişmesi, eğitimi açısından çok önemli. Profesyonel ligde, Üçüncü ligde bir takımımız ve ikinci ligde Voleybol takımımız var. Profesyonel anlamda bu takımlarımızı bir üst lige taşıma hedefimiz var. Bu konuda iddialıyız. Sizleri maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Spor ve spor kulüpleri deyince ilk aklımıza gelen futbol. Halbuki spor kulüpleri futbol dışında da bu şehrin, bu gençlerin, bu çocukların spor potansiyellerini bütün alanlarda, özellikle temel spor alanlarında temsil etmek, eğitmek durumundalar. Bugüne kadar karşılaştığımız spor kulüpleri sahaya bunu çok fazla yansıtamasalar da en azından gayret içerisindeler. Sanıyorum Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de diğer kulüplerimiz içerisinde isminin de tedarik ettirdiği seçkinliği zorlayarak sadece futbolda değil diğer branşlarda da en azında seçilmiş birkaç branşta da hem çocuklarımızın sporla buluşmalarını, eğitim almalarını, hem de ilimizi ilgili liglerde temsil etmeyi başarıyla sürdürecektir. Elbette idarenin desteği çok önemli. Ama kulüplerimizin öncelikle yaşadıkları, kuruldukları şehirlerde taban desteği, seyirci desteği almaları, ciddi bir seyirci ve sporcu potansiyeline ulaşmaları birincil amaçları olmalı” diye konuştu.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan Vali Güvençer’e isminin yazılı olduğu 45 numaralı formayı hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel