Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

Makedonya Göçmenlerinden Başkan Şirin’e sürpriz hediye

Makedonya gezilerini tamamlayan Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, ayağını tozuyla geldikleri Turgutlu’da Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Makedonya’ya gezi düzenleyen Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman ve üyeleri, gezi öncesi kendilerini hayır dualarıyla uğurlayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Şirin’e sürpriz yapan dernek üyeleri, üzerinde kendi fotoğrafının da bulunduğu bir tablo hediye etti. Dernek üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bir Makedonya göçmeni olarak, dernek üyelerimizin ve atalarımızın doğdukları topraklara yaptığı geziden memnuniyet duydum. Bir çok anılar anlattılar ve çektikleri fotoğraflar ile beni de maziye götürdüler. Dernek üyelerine sürpriz hediyeleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Dernek üyeleri de Başkan Şirin’e teşekkür ederken, Makedonya’dan getirdikleri hediyeleri kendilerine takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel