Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi

MAGİDER TV yayına başladı

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu MAGİDER TV Youtube kanalının aktif hale getirildiğini açıkladı.

MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere dünya teknolojik bir yapılanma ve gelişme sürecinde. Bizler de MAGİDER olarak teknolojiyi yakından takip ediyor ve gelişmeleri tüm halkımızla paylaşıyoruz. Manisa’nın ticaretine yön vermek, Manisalı esnaflara destek olmak ve tanıtım ihtiyaçlarını gidermek ve tabii ki de derneğimizin faaliyetlerini de sizlere sunmak adına MAGİDER TV Youtube kanalımızı aktif ettik. Bundan böyle artık her hafta bir üye işyerimizi tanıtıyor olacak ve kendileri ile söyleşi yaparak önce Manisalıların, sonra Türkiye’nin ve daha sonra da tüm dünyanın izlemesine olanak sağlayacağız. Daha çok üretmek ve daha çok kazanmak için tanıtım ile alakalı eksikliği de bir nebze de olsa azaltacağız. Bunun yanı sıra, çeşitli interaktif canlı yayınlarla destekleyeceğimiz MAGİDER TV’de öğrenci projeleri ve girişimcilik üzerine söyleşilere de yer vermeyi amaçlıyoruz. MAGİDER TV’den haberdar olmak için web sitemizden, Facebook ve Youtube kanalımızdan bizleri takip edebilirsiniz. Üye işyerlerimiz MAGİDER TV ile artık internetteki yerini alacak." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel