Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyesi pedal projesi şehzadeler belediyesi maski

'Kuru Üzüm' için Hükümete Teşekkür
 AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, üzümün tanıtımı ve yeni nesillere beslenme alışkanlığının kazandırılması konusunda önemli bir projenin hayata geçirildiğini belirtti. Ülkenin çekirdeksiz kuru üzümünün yüzde 95’nin Manisa merkez, Saruhanlı, Turgutlu, Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde üretildiğini ifade eden Gökmen şöyle dedi:

“Kuru üzüm üretiminde ülkemiz Manisa’nın sağladığı potansiyel ile Dünya’nın zirvesindedir. Ancak iç tüketimde vatandaşlarımız bu kıymetli üründen neredeyse hiç faydalanmamaktadır. Bu projeyle artık kuru üzüm iç piyasada büyük önem kazanacaktır. Ayrıca yöremizdeki üzüm üreticilerimizde kazanacaktır.”


Başbakan Davutoğlu’nun bu müjdeyi paylaşmasıyla gerek öğrencilerin gerekse üzüm üreticilerinin çok mutlu olduğunu dile getiren Gökmen, “Bu projenin, ülkemizde genç nesillerin üzüm ürünü ile tanışması ve üzüm tüketim alışkanlığının kazanılmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu noktada ilçe ekonomisi de hareketlenecektir. Bu çalışmalarda emeği geçen Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve Ak Parti Manisa Milletvekillerimiz Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ’da teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel