Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Kursiyerlerin sergisi göz kamaştırdı

Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde açılan kurslara katılanların yaptığı el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı.

Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yıl boyunca kursiyerlerin nakış nakış işlediği eserlerini görücüye çıkardı. Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Filiz, "Selendi Halk Eğitimi Merkezimiz; tüm vatandaşlarımıza, yaşı ne olursa olsun, ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim-öğretim hizmeti vermek, hayata uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak için var olan bir yaygın eğitim kurumudur. Hayata mutlu bireyler hazırlamak için; her zaman, her yerde, herkes için eğitim misyonuyla hareket ediyor, beşikten mezara kadar eğitim diyoruz. Ülke olarak hayat boyu öğrenme alanındaki nihaî hedefimiz; öğrenen bireyden, öğrenen topluma ve üreten Türkiye’ye doğru bir dönüşümü gerçekleştirebilmektir. 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında; birçok kurum ve kuruluşların işbirliğinde kurslar açtık. Selendi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce, 36 mesleki ve teknik, 94 genel, 2 okuma-yazma olmak üzere toplam 132 kurs açılmıştır. Tamamlanan ve devam eden kurslarımızdan bin 363 kadın, bin 247 erkek olmak üzere toplam 2 bin 610 kursiyer yararlanmıştır" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından mini bir konser ve dans gösterileriyle şenlenen etkinliğin sonunda Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Filiz tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle gezildi. Program sonunda katılımcılara Pilav ayran ikramında bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel