Öne Çıkanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski bakanlar Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı yakup şevki paşa Muğlaspor

Kül Konteynerlerine Göz Diktiler!

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine gönderilen yaklaşık 450 adet kül konteyneri geçen hafta şehir merkezindeki mahallerde bulunan çöp konteynerlerinin yanlarına konulmaya başlanırken, vatandaşların şikayetleri üzerine saha çalışması yapan ekipler, konteynerlerin amacına uygun kullanılmadığını tespit etti. Konuya yönelik açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, “Soba küllerinin çöplerin arasına karışması nedeniyle mevcut varillerin yanarak zarar gördüğünü ve nakliye araçlarının mekanik aksamlarının çalışma ömrünü kısalttığı tespit edildiği için mahallelerimizde bulunan çöp toplama konteynerlerinin yanına kül konteynerleri yerleştirmeye başlamıştık. Vatandaşlarımızın da soba küllerini evsel atıkla karıştırmayıp direkt olarak bu konteynerlere dökmesini, böylece hem araçlarımızın mekanik aksamlarının zarar görmesini engellemeyi, hem de çıkabilecek yangınlar için önlem almayı hedeflemiştik. Geçen hafta başlayan uygulamamızda dağıtımlara devam ederken, dağıtımını yaptığımız konteynerlerin de yerinden kaldırıldığına dair şikayetler aldık. Tespitlerimiz neticesinde de belirli sokaklarımıza koyduğumuz konteynerlerin yerinde olmadığını gördük. Daha temiz bir Turgutlu hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız kapsamındaki kül konteynerleri uygulamasında özellikle vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel