Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Küçük kızlar filede Manisa birincisi oldu

Salihli Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Liginden başarı birinci olarak dönerek Manisa’yı Türkiye yarı finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

Antrenörler Hasan Gören ve Hüseyin Kurt yönetimindeki Salihli Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, Manisa’da Seramiksan Spor Kulübü ile oynadığı maçı 3-1 kazanarak, Türkiye yarı finallerinde Manisa’yı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalardan başarı ile dönen küçük kızları tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı ve Antrenörler Hasan Gören ve Hüseyin Kurt’a Türkiye yarı finallerinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel