Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde 270 günde hayata geçirilecek olan köprülü kavşak projesinde inşaat sürecinin başladığını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Köprülü Kavşak projesini gerçekleştirebilmek için göreve geldiğimiz günden bu yana çok çaba sarf ettik. Bugün yüklenici firmamıza da yer teslimi yaptık. İlçemize kazandırılan dev yatırım için başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. Salihli'mize hayırlı olsun" dedi.
Başkan Kayda, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Harita Mühendisi Mehmet Oral, Jeoloji Mühendisi Can Alper Şahin ve yüklenici firmanın şantiye şefi Resul Yollar ile projenin inşaat programı ile ilgili istişarede bulundu. Toplantıya, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ile Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel