Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Köprübaşı’ya 12 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Kıranşeyh Mahallesi’nde 12 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeyerek mahalleyi sağlıklı altyapı ağıyla donattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde mahallelerin yıllardır yaşadığı altyapı sıkıntılarına son veriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’ndeki altyapı dönüşüm hamlesini tamamladı. MASKİ ekipleri, mahallede 6 kilometre içme suyu, 6 kilometre de kanalizasyon hattını yeniden inşa etti. Altyapının sağlıklaştırılmasının ardından üstyapı çalışmaları da başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen kilit parke döşeme işi tamamlandığında Kıranşeyh mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Veysel Uyan, mahallelerinde yaşanan altyapı dönüşümünden çok memnun olduklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Uyan, “Mahallemizde altyapı çalışmaları tamamlandı. Eskiye göre yeni hatlarımız inanılmaz güzel. Eski hattımız artık çürümüştü. Çalışmalardan bütün mahalle olarak çok memnunuz. Mahallemizde şimdi de üstyapı çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyor, selamlarımı iletiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel