Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Komutanlardan Salihli MYO’ya ziyaret

Salihli İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doçent Doktor İlkay Dilber’i ziyaret etti.

Ziyarette Doç.Dilber, Salihli MYO’nun Üniversitenin ikinci büyük yerleşke alanına sahip olduğunu belirterek 10 farklı programda 3 bin 700 kayıtlı öğrencilerinin bulunduğunu söyledi. Dilber ayrıca kampüs içerisinde yapılmakta olan Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte inşaatının devam etmekte olduğunu ifade etti. İlçe Jandarma Komutanı Alşen ise MCBÜ, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü mezunu olduğundan üniversitedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Dilber, ziyaretlerinden dolayı Binbaşı Karameşe ve Yüzbaşı Alşen’e teşekkür ederek öğrencilerinin önemli görevlerde yer almasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

İki komutan daha sonra öğrenci işleri personeli Şehit Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz’un eşi Birsen Yavuz’u ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
Salihli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel