Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Kış Kursunun Branşları Açıklandı

 Belediye bünyesinde açılan ve toplam 12 branşta ücretsiz olarak verilecek kış dönemi kurslarına katılan kursiyerlere, alanında uzman eğitmenler nezaretinde hobilerini ve yeteneklerini geliştirerek keyifle öğrenme fırsatı sunulacak. Bale ve Modern Dans, Fotoğrafçılık, El Sanatları, Tezhip ve Minyatür, Türk Sanat Müziği, Halıcılık, Seramik, Tiyatro, Piyano, Resim, Üflemeli Çalgılar ve Keman Kursundan oluşan kış dönemi kursları, 12 Ekim'de başlayacak. Salihli Belediyesi’nin düzenlediği kış dönemi kurslarına katılmak isteyenlerin, 12 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak kayıt yaptırabilecekleri açıklandı.

Yeni bir şeyler öğrenerek hayatına renk katmak isteyen herkesi Salihli Belediyesi'nin düzenlediği kış dönemi kurslarına davet eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, onların hem sanat hem de kültürel alanlar ile farklı branşlarda eğitim almalarını ve yetişkinlerin de hobilerini geliştirmeleri amacıyla belediyemiz bünyesinde kış dönemi kursları düzenliyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri sanata her zaman ayrı bir önem verdik. Bu doğrultuda yaz ve kış dönemi olmak üzere her yıl kültür ve sanat kursları düzenliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kış dönemini verimli geçirmeleri için açtığımız kurslara herkesi davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel