Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Kırkağaç’taki çalışmalar yakın takipte

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kırkağaç’a yaptığı ziyarette, Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yapılması planlanan yatırımların projelerini yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kırkağaç’a yapılacak yatırımları incelemek üzere ilçeye ziyarette bulundu. Yalçınkaya’ya Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Etüt Proje Daire Başkanı Müge Kuğu ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ile yetkililer eşlik etti.

Genel Sekreter Yalçınkaya, inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçeye yapılacak yatırımların görüşüldüğü ziyaret sonrasında projeler yerlerinde incelendi. İnceleme sırasında Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Sekreter Yalçınkaya, sonrasında birim sorumluları ile bir araya geldi. Toplantıda birim sorumlularının talepleri dinlendi ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Çalışmalar yerinde incelendi

Yatırımların projelerini yerinde inceleyen Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere eşit ve kaliteli hizmet götürme çabası içinde olduklarını belirterek, “Kırkağaç ilçemize yapılacak olan yatırımları yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kırkağaç’a yapılacak yatırımları hızla tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine en kısa zamanda sunmaya çalışacağız. Bu sırada ayrıca yapılması ve tamamlanması gereken hizmetlerin de tek tek tespiti yapılarak bu eksiklerin de en kısa zamanda tamamlanması için gerekli çalışmalar başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçemize en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasındayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKırkağaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel