Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Kırkağaç’ın iki sokağına kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kırkağaç ilçesine bağlı Şair Eşref Mahallesi’nde bulunan iki sokağa kanalizasyon hattı döşeyerek mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntıyı çözüme kavuşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sağlıklı altyapı sistemleri için sokak sokak çalışıyor. Bu kapsamda, MASKİ ekipleri Kırkağaç ilçesine bağlı Şair Eşref Mahallesi’nde başladığı kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. Mahallenin 70. ve 136. sokaklarında yapılan çalışma ile birlikte hatlarda yaşanan tıkanıklıklar giderildi. Yaptığı çalışmalarla sağlıklı altyapı sistemleri inşa eden MASKİ, mahallelilerin uzun yıllar kullanacağı bir hatta imza attı. Mahalle sakinleri MASKİ’nin mahallelerinde yapmış olduğu hat döşeme çalışması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti. Mahalle sakinleri kanalizasyon hattında yaşanan tıkanıklığın giderilmesi sonrasında yapılan çalışmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel