Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Kırkağaç yatırımları görüşüldü

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında konuk etti. Ziyarette, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kirit, Belediye Meclis Üyeleri Ali Uyar, Ramis Işık, İmar İşleri Müdürü Kemal Elçi, Muhtarlık İşleri Müdürü Murat Albayrak yer aldı. İlçeye yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak yatırımların görüşüldüğü ziyarette, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak da hazır bulundu.

Görüşmede Kırkağaç Belediyesi döneminde inşaatı başlayan ve Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile MASKİ’ye devredildikten sonra faaliyete alınan merkez atıksu arıtma tesisinin Kuzey Ege Havzası’na sağladığı fayda masaya yatırıldı. Ziyarette aynı zamanda Karakurt ve Gelenbe mahallelerinde bakım onarımı yapılarak işletmeye alınan atıksu arıtma tesislerinin işleyişi de görüşüldü.

Kırkağaç’ın 6 mahallesi altyapı dönüşümünü yaşadı

’95 Mahalle Projesi’ kapsamında Kırkağaç’ın 6 mahallesinde altyapı dönüşümü yaşandı. Gerçekleşen görüşmede, MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallelere döşediği içme suyu ve kanalizasyon hatlarının sağlıklı altyapı sistemleri için önemine değinildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, ‘130 Mahalle Projesi’ ile altyapı yenileme çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün ziyareti MASKİ’nin Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısına da denk geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün de yönetim kurulu toplantısında Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü davet etti. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’ya yaptığı ve yapacağı yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Ergün, Kırkağaç’a kazandırılacak hizmetler ile ilgili bilgileri paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel