Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Kaymakam eşleri Şehzadeler’deki kursları gezdi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, vali yardımcılarının ve ilçe kaymakamlarının eşlerini ağırladı. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından Yeni Han’da yapılan çalışmaları gören ve bilgi alan bayanlar ortaya çıkan eserleri hayranlıkla izledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer Manisa vali yardımcıları ve tüm ilçe kaymakamlarının eşlerini Manisa’da ağırladı. Yapılan Manisa turunun ardından Şehzadeler ilçesindeki Yeni Han’da Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda yapılan eserleri ve yapım aşamalarını gören bayanlar özellikle Manisa Bezine hayran kaldı. Ziyaret boyunca Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca tarafından ve kurs eğitmenleri tarafından bilgilendirilen bayanlara çeşitli hediyeler sunuldu.

Fatma Dilek Güvençer Manisa Bezi dokuma atölyesinde dokuma işi yapan bayanlarla sohbet ederken yeniden hayata geçirilen ve büyük rağbet gören Manisa Bezinin tanıtımının önemine dikkat çekti.

Öncelikli amaçlarının Manisa Bezini tanıtmak olduğunu vurgulayan Fatma Dilek Güvençer, "Bugün Manisa’da kaymakam bey ve vali yardımcılarımızın eşleri misafirimiz. Onlarla birlikte Yeni Han’ı ziyaret ettik. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürümüzün katkısıyla kurslarımızı ziyaret ettik. Öncelikli amacımız Manisa Bezini tanıtmak. Manisa’nın yok olmaya yüz tutmuş el sanatlarının canlandırıldığına şahitlik ettik. Kadınlarımızın zarafetini, nezaketini, sabrını her zaman o el işlerinde görmekteyiz. Bugün de buna tekrar şahitlik ettik. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. Tekrar güzel vesilelerle bir arada bulunmayı diliyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaValisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel