Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Kaymakam Ahmet Özdemir Selendi'de Görevine Başladı

 Kaymakam Ahmet Özdemir Kimdir?

27.04.1988 tarihinde Artvin-Ardanuç doğumlu olan İlçemiz Kaymakamı ilk, orta ve lise öğrenimini Ardanuç’da tamamlamış olup, 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi – Halkla İlişkiler ve Tanıtım - İşletme bölümlerinden mezun olmuştur.

2013 – 2015 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığında Uzman Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2015 yılında Bartın Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır. İl Merkez Stajını Bartın’da, Kaymakam Refikliği stajlarını Amasra ve Bozüyük’de, Mülkiye Teftiş Stajını İstanbul’da, Kaymakam Vekilliği stajını ise Ulus ve Daday’da tamamlamış olup.

Kaymakamımız Sayın Ahmet Özdemir İçişleri Bakanlığının 18.09.2017 tarih 15454 Sayılı olurlarıyla Vekaleten Selendi Kaymakamlığına 26.09.2017 tarihinde görevine başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel