Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Karacaibrahim Kanalizasyonla Tanışıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Karacaibrahim Mahallesinin en büyük sorununu çözüyor. Kurulduğundan bu yana kanalizasyonu olmayan mahalle foseptik kirliliğinden kurtuluyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın dört bir yanında gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarıyla mahalleleri daha yaşanabilir yerler haline getiriyor. Kurulduğu günden bugüne kadar fosseptik çukurlarını kullanan Köprübaşı ilçesine bağlı Karacaibrahim Mahallesi, MASKİ sayesinde kanalizasyon alt yapısına kavuşuyor. MASKİ’nin sıfırdan döşediği kanalizasyon hattı ile birlikte mahalle, yıllardır foseptiğin neden olduğu sağlıksız koşullardan kurtulacak. Mahallelinin foseptikten kaynaklı koku ve sinek çilesi, döşenen yeni kanalizasyon hattıyla son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel