Öne Çıkanlar aracından cephanelik çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanlığı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı Maliye Bakanı Naci Ağbal

Karabulut Ailesinin Mutlu Günü
 AK Parti Şehzadeler Belediye Meclisi üyeliği görevi de yapan Manisa’nın tanınmış sanayicilerinden Hasan Karabulut, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Hasan-Gülsüm Karabulut çiftinin oğulları Erkan Karabulut, gönlünü kaptırdığı İbrahim-Kadriye Ataş çiftinin biricik kızları Cansu Ataş’la hayatını birleştirdi. Çiftin düğün ve nikâh töreni Gardenia Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.


Düğün törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa eski Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Partili yöneticiler ile her iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı. Aileler, gelen misafirleri kapıda karşılarken, her bir davetliyle tek tek yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.
Mevlit okunmasının ardından sahneye çıkan semazenler, düğüne gelen davetlilere güzel anlar yaşattı. Yemekten sonra geçilen nikâh töreninde nikâh şahitliklerini Eski Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Usame Öz, Fikret Yalçınkaya’nın yaptı. Genç çiftin nikâhını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıydı. Başkan Çelik genç çiftlere mutluluklar diledi. Nikâhın ardından düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel