Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Kadın ve genç girişimciler İcra Komitesi üyelerini seçti

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen seçimlerin sonucunda TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Ayşe Atam, Çiğdem Beyazkurt Güder, Huriye Uslu, Nurdan Erdoğan ve Yasemen Karanfilci seçildi. TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliklerine ise Aslı Şenel Ülke, Ebru Yalınkılıçlar, Esra Ünlü, Pınar Silistre ve Yasemin Yaylacık seçildi. 
TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Mustafa Yücel, Nabi Başbay, Neriman Nur Uzunoğlu ve Serhat Gökaslan seçilirken, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliklerine ise Anıl Özgür, Onur Örenay, Onur Tamiş ve Özlem Şahinol seçildi. 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz seçimlerin ardından yeni seçilen Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri ile bir araya geldi. Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesi üyelerini tebrik eden Başkan Yılmaz, yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarı dileklerini iletti. Kadın ve Genç Girişimcilerin Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü kurullar olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Bizler Kadın ve Genç girişimcilerimizi önemsiyoruz. Onların yapacakları her çalışmada yanlarına olacağımızı ifade etmek istiyorum Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde Kadın ve Genç Girişimciler öncü olmuşlardır. Bu dönem iki kurulumuzda da değişim yaşandı. Bundan önce Odamız bünyesinde görev yapan Kadın ve Genç girişimciler kurullarında yer alan başkanlarımıza ve üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gerek Kadın, gerekse Genç girişimcilerimiz ile çok önemli projelere imza atacağımıza inanıyor, seçilen icra komitesi üyelerimizi bir kez daha kutluyorum.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel