Öne Çıkanlar ABD Manisada Trafik Kazası 2 Ölü Soma Manisalılar İzmire manisa

Jandarmadan 'Huzur ve Güven' Uygulaması

Kentte huzur ve güvenliğin sağlanması konusunda çalışmalarını sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yeni yıl öncesi 'Huzur ve Güven' uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya ise 11 ekip, 58 personel ve 1 narkotik köpeği katıldı.
Vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde gündelik hayatlarının devamının sağlanması amacıyla yapılan uygulamada ise 618 şahıs, 28 işyeri ve 203 araç kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanırken, 3 gram esrar ve 4 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uygulamada suç unsuru bulunan 5 sürücüye toplam 12 bin 400 lira idari para cezası uygulanırken, 2 araç trafikten men edildi ve 8 iş yerine de cezai işlem uygulandı.
Salihli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, güven ve huzur uygulamasının yeni yılda da devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel