Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Jandarmadan Hem Denetim, Hem Eğitim

 Jandarmanın sorumluluk bölgesinde yer alan Sart Mahallesi’nde gerçekleştirilen denetimlerde trafik ekipleri olası kazaların önüne geçmek için özellikle taşımalı eğitim öğrencilerini taşıyan minibüsleri denetledi. Jandarma ekibi durdurduğu servis minibüslerinde evrak, araç ve emniyet kemeri kontrolü yaparak servis şoförlerini trafik kurallarına uymaları ve öğrencilerin can güvenliğini sağlamaları konusunda uyardı. Öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadığını tek tek kontrol eden jandarma ekipleri öğrencilere de kesinlikle emniyet kemeri takmaları ve araca iner ve binerken dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.



Öğrencilere trafik dersi

Jandarma ekipleri ayrıca Sart Mahallesi’nde bulunan Sart Mahmut Ortaokulu ve İlkokulu’nda, öğrencilerin okul önlerinde uymaları gereken trafik kuralları hakkında bilgiler verdi. Salihli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Jandarma olarak eğitim öğretim yılı boyunca farklı güzergahlarda denetimlerinin sıklıkla devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel