Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

İftar Sofrası Mersinli’de Kuruldu
Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanı ile mahallelere kurulan geleneksel iftar sofrasında, her gün yüzlerce kişi ağırlanıyor.
Salihli Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası, Mersinli Mahallesinde kuruldu. Mersinli Mahallesi Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen iftar yemeği programına, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın eşi Sevgi Kayda, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Milliyetçi Hareket Partisi Salihli İlçe Teşkilatı Yönetimi ve MHP Kadın Kolları ile mahalle sakinleri katıldı.
Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da Kent Meydanı ile mahallelerde vatandaşlarla geleneksel iftar sofralarında bir araya geleceklerini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, Ramazan ayının bereketinin ve mutluluğunun paylaştıkça çoğaldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel