Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Hırsızları Güvenlik Kamerası Yakalattı
 Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Çarşı Mahallesinde 25 Ocak tarihinde sabaha karşı meydana gelen işyerinden hırsızlık olayında içinde 40 bin TL, 40 Ata lira ve senetlerin olduğu çelik bir kasa çalındı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarından kasanın götürüldüğü bir araç tespit edildi. Aracın olay tarihinde Ö.A. ve E.Y. tarafından kullanıldığını tespit eden polis, Ö.A. ve E.Y. ile ilgili Manisa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda 5 şüpheli şahsı tespit etti. 11 Mart tarihinde şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda Ö.A, O.Y., E.Y. ve A.A. gözaltına alındı ve çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Olayla ilgili S.Y.’nin yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Hırsızlık zanlılarının yakalanmasını sağlayan güvenlik kamerası görüntülerinde yüzleri maskeli, üzerlerinde kapşonlu mont bulunan 3 şahsın işyerinden çıkardıkları çelik kasayı el arabasıyla taşıdıkları görülüyor. Zanlılar, çelik kasayı yol kenarında kendilerini bekleyen aracın yanına götürerek bir süre araç içindeki şahısla konuşmaya başlıyor. Konuşmanın ardından 3 şahıs işyerine dönerken o sırada aracın uzaklaştığı görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel