Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisalılar İzmire Soma ABD

“HİÇBİR VATANDAŞ BİR ASKERİ ÖLDÜRMEDİ”

Gündemi değerlendiren programda AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur Dünya ve Türkiye gündemini değerlendirerek şunları söyledi:

"Bu coğrafya yakın tarihle alakalı olarak sular durulmuyor. Ortadoğu'daki ülkelere her zaman operasyon yapan emperyal devletlerin operasyonu oluyor. Petrol, doğalgaz gibi değerlerin tampon bölge olması dolayısıyla tamamen İsrail'in politika çalışmalarıdır bunlar. Kuzey'de biliyorsunuz PKK Devleti gibi bir oluşum yapılmaya çalışıyor. Nato'nun kısır ifadeleri var. NATO Türkiye'nin yanındayız gibi düşük tonda ifade kullanıyorlar ama öyle bir dertleri yok. DAEŞ e karşı silah gönderiyorlar ama DAEŞ diye bir şey kalmadı. Bu silahları PKK'ya gönderiyorlar. Amaçları, Türkiye'nin mücadelesini sağlamak, Kudüs meselesindeki duruşundan tutunda tabiri caizse Türkiye'nin başına çorap örmeye çalışılıyor. Sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere devletin ilgili kurumları olmak üzere steril bir alan oluşturduk. Amacımız Türkiye'de bulunan Suriye'deki mülteci kardeşlerimizi ülkelerine kavuşturmaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Fırat Kalkanı'ndan sonra her şey önlendi. Bazı sızmalar,operasyon yapmak istediler ancak yakalandılar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yapmış olduğu operasyonlar yapılmalıdır ve ülkenin bekası için yapılıyor.

Birileri diyor ki Afrin'e karşı yapılacak operasyon da amaç kürtlere karşı yapılan operayondur gibi bir algı oluşturulmaya çalışıyor. Hayır böyle bir şey yok. Afrin deki kürt kardeşlerimizin köy merkezlerine ana karargah kuruyorlar. Eğer bir şey olurda zarar görürlerse progratif eylemler yapıyorlar. Türkiye her zaman mazlumların yanında olmuştur. HİÇBİR ZAMAN kimseyi inciltme yoluna gitmemiştir. Asıl amacımız oluşturulması istenen sentetik devletin kurulmasına müsade etmemektir. "

HİÇBİR VATANDAŞ BİR ASKERİ ÖLDÜRMEDİ

Birileri çıkıyor diyor ki Akşener ve Kılıçdaroğlu Afrin'e Mehmetçiği gönderceğine Kefenli olan o gün seni karşılamaya gelenleri gönder diyor. Adama derler, Allah'tan kork utanmaz insan bu insanlar 15 Temmuz akşamı vücutları siper etmişler sen nerdeydin? Biriniz çay içiyordunuz diğeriniz nerde olduğunuz belli değildi. Utanmadan konuşuyorlar..

Bugün yine vazife düşerse yine aynı şeyi yaparız.

Darbeci kaç kişi öldü? 35 Kişi....Bu millet eğer askerini polisini sevmemiş olsa 257 şehide karşılık daha çok adam ölürdü. Bu millet yakaladığını polise teslim etti. 251 şehidine karşılık 35 darbeci öldü ki bunu da vatandaş yapmadı.

CHP hep dedi ki bu bir tiyatro kontrolli bir darbe dediler. Biz peki nasıl birlikte kanun oluşturacaz. OHAL bir kere hukuk içerisinde bir durumdur. Hukuksuzluk gibi bir durum değildir bu. 15 Temmuz yaşanmış bu ülkede. Bir hafta önce itirafçılar çıktı. Dolayısıyla Türkiye'de 15 Temmuz süreci yaşandı ve 15 Temmuz süreci devam etmektedir. OHAL vatandaşa bir sıkıntı mı veriyor bu durum devlet içerisinde vardır. Bir kanser hastası olmuş bu devlet ve 4. evreye varmış iz diyorsunuz ki kemoterapi yapmayalım diyorsunuz. Buarada yapılması gereken bütün tedavi yöntemlerini uygulamaktır. Devlet kendi içerisini temizlemek istiyor. ihtiyaç olursa yine uzatılır.

AK parti'nin ve MHP'nin Kapılarını Sonuna Kadar Açıktır

"Sayın Bahçeli'nin duruşunu bazıları beğenmiyor. MHP'nin usulü farklı AK Parti'nin usulü farklı. iKİ AYRI SİYASİ PARTİdir Ama mesele Vatan olduğu için ittifak edelim birlikte yürüyelim. Büyük Türkiye için beraber mücadele edelim noktasında bir görüş birliği oluşmutur Sayın Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız arasında.  Sayın Bahçeli'nin hiçbir şekilde talebi yoktur asıl olan devlettir milletir demiştir. CHP VE HDP hayır bloğunda buluşunca, meşru ama AK Parti ile MHP ittifak yapınca efendim işte şöyle yaptın böyle yaptın diye sayın Bahçeli'yi eleştiriyorlar. "

Uyum Yasaları Çalışmaları Devam Edecek

Bazı teknik ayrıntılar ve çalışmalar var. Seçimle alakalı çalışmalar yapılacak. Dar bölge daraltılmış bölge olarak meclise ayrı başkana ayrı bir seçim gibi. Benim kanaatim %10 barajına çekilmesi. Yani Parlemanto milletvekillerinin daha milletle temas halinde olması gibi. Bunlarda seçim kanununda oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel