Öne Çıkanlar Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı İl Müdürü Öztürk dışişleri bakanlığı

Hasan Türek'in Anısına İkinci Yarışma
 Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve il genelinde 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı ‘Hasan Türek Matematik Yarışması’ finali okulda gerçekleştirildi. 21 Şubat’ta Fen, Sosyal Bilimler, Anadolu ve Anadolu Meslek Liselerinden 31 okuldan 62 öğrencinin katıldığı elemelerin ardından finale kalan 10. sınıflardan 11 öğrenci ve 11. sınıftan 10 öğrenci olmak üzere toplam 21 öğrencinin katıldığı final yarışmasının sonuçları ve ödül töreni 30 Mart Pazartesi günü okulda gerçekleşecek.

Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Örnek, her sınıf düzeyinde birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere minibook, üçüncülere tablet bilgisayar ve dereceye giren öğrencilerin danışman öğretmenlerine Çeyrek Cumhuriyet Altınının ödül olarak verileceğini belirtti.


Örnek, “Güzel bir yarışma. Anadolu liseleri akademik eğitimde ayrıcalıklı okullar olmak zorundadır. Bu anlamda okulumuz Matematik bilimine katkı sağlıyor. Final sınavını açık uçlu olarak yaptık. Katılımcı okullara, öğretmenlerine, öğrencilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katkılarından dolayı hayırseverimiz Sait Türek, Hikmet Türek ve Türek Ailesi başta olmak üzere Yonca Gıda A.Ş.’ye teşekkür ederiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel