Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Harun Uysal Kula Süt Üretici Birliği'ne Aday
Yıllardır faaliyet gösteren firmasında tarım ve hayvan ürünleri ticareti konusunda tecrübe sahibi olduğunu belirten Harun Uysal, 15 Mart Pazar günü yapılacak Kula Süt Üreticileri Birliği Genel Kongresi’nde aday olacağını açıkladı. Başkanlığa seçilmesi durumunda, süt fiyatlarında istikrarın sağlanabilmesi için tüm üreticilerin birlik çatısı altında toplanması gerektiğini vurgulayan Uysal, seçimi kazandıkları takdirde birliği daha da geliştirecek ve üreticiye büyük katkılar sağlayacak projeler hazırlayacaklarının sözünü verdi.


"EN KALİTELİ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK"


Süt üreticilerinden destek isteyen Uysal, "Kula Süt Üreticileri Birliği’nin başkanı olduğumda, daha geliştirilmiş ve üye sayısının daha da artırılarak, üreticilere en iyi hizmeti vermek için ekibim ile birlikte bu taşın altına elimizi koyduk. Hiçbir ayrım yapmadan, bölge, köy, kimlik ayrımı yapmadan, en kaliteli hizmeti vermek için yola çıktık. Her şeyden önce ben de sizler gibi tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorum. Bunun için sizler gibi ben de yaşanan sorunları çok iyi biliyorum. Birilerini eleştirmek ya da karalamak için değil, üreticilerimize daha kaliteli hizmet vermek için, aday oldum. Allah nasip eder de başkanlığa seçilirsem, bugüne kadar emeği geçmiş mevcut başkanımız Mustafa Uygun ve arkadaşlarımın her zaman fikirlerini alacağım” dedi.


“ÜRETİCİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİMİZE İNANDIĞIM İÇİN BİRLİK BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUM”


Harun Uysal sözlerini şöyle sürdürdü: “Kula Süt Üreticileri Birliği; üreticilerimizin sorunlarını çözmek, projelerle aile bütçelerine ve ekonomiye faydalı olabilmek amacıyla kurulan bir birliktir. Bu birlikte başkan olduğumda birçok projeyi üreticilerimiz için ortaya çıkaracağıma söz veriyorum. Başkanlığa seçildiğimde üreticilerimiz adına yapacağım çalışmalarda, birliğimizi güzel yerlere getirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Tüm üyelerimizin yapılacak kongrede desteklerini bekliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel