Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Halk eğitim kurslarında halkın talebi önemli

Manisa’nın Gördes ilçesinde halk eğitim bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gördes Halk Eğitim Müdürlüğünde yapılan toplantıya Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı J. Yzb. Selim Kasacı, Belediye Başkan Vekili Sadettin Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gülcan, okul müdürleri, okul aile başkanları ve sivil toplum üyeleri katıldı. Toplantının gündemini açıklayan Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gülcan, 2016-2017 eğitim ve öğretimde planlanan kurslar hakkında bilgiler verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, "Halk Eğitim Müdürlüğümüz yaptığı çalışmalarıyla 7’den 77’ye kavramını hakkıyla yerine getiren kurumlarımızdan birisi. Toplumun her kesimine ulaşabiliyor. Bu anlamda verdiği eğitimler önemli. Tabi bu eğitimlerin toplumun talebi doğrultusunda yönlendirilmesi. Asıl önemli olan bizim geleneksel olarak icra ettiğimiz kursları vatandaşımızdan gelen talepleri değerlendirmek gerekiyor. Bu anlamda özellikle buradaki katılımcılarımızın kendi yapmış oldukları iş ile ilgili talepleri varsa değerlendirelim." dedi.

Anahtar Kelimeler:
GördesMnisa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel