Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Hakan Bilgin’den başarının sırları

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile lise son sınıflara yönelik sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin ile ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ konulu seminer ve söyleşi düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ adlı seminer ve söyleşi düzenlendi. Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, yetkililer ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerin konuşmacılığını Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin yaptı. Bilgin seminerde öğrencilerin hayata hazırlanmalarındaki önemli noktalara değindi. Bilgin, “Kendi benliğinizle siz teksiniz, sizden başka kimse yok. Hayatta başarılı olmak istiyorsanız, hayallerinizin peşinden gideceksiniz. Yılmayacaksınız, pes etmeyecek, başarıyı kovalayacaksınız. Hayata gülümsemek başarı getirir” diye konuştu.

Söyleşide, öğrencilere, ön yargılarından kurtulmalarını, kendilerine değer vermelerini ve en önemlisi sabah kalktıklarında gülümsemelerini anlatan Bilgin, aynı zamanda öğrencilerin sorularına da cevap verdi. Söyleşinin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Hakan Bilgin’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel