Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi turgutlu MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi

Gördes’te çamur içinde yaşam mücadelesi

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi, 300 nüfusuyla her yağmur yağdığında çamur deryasında büyük bir mücadele veriyor. Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri yetkililerden yol sorununa biran önce el atmasını istedi.

Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi, 300 nüfusuyla çamur deryasında yaşam mücadelesi veriyor. Alt yapı konusunda yıllardır sıkıntı yaşayan Balıklı halkı her yağmur yağdığında adeta çileye dönen şartlar altında hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Manisa’nın Büyükşehir olmasından önce köy statüsünde olan Balıklı halkı, muhtarıyla birlikte her yağmurda çamur deryasına dönen sokaklarda büyük bir mücadele verdiklerini belirterek, bu durumdan artık kurtulmak istediklerini anlatarak yetkililerden yardım istedi.

Anahtar Kelimeler:
GördesAnisa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel