Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Gördesli şehit için hayır yemeği

Manisa’nın Gördes ilçesinde, geçtiğimiz yıl Mardin’de şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdülkadir Çelik için hayır yemeği düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl Mardin’in Dargeçit ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdülkadir Çelik için memleketi Manisa’nın Gördes ilçesinde hayır yemeği düzenlendi. Hayır yemeğine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Jandarma Komutanı J.Albay Özcan Kaplan, Gördes İlçe Kaymakamı Hakan Bilgin, Gördes İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Emniyet Amiri İlker Zeydanlı, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Güvençer ve beraberindekiler yemek sonrası şehitin mezarını ziyaret etti. Duaların ardından şehit ailesini ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Vali Güvençer, çocuklarla hediye ve oyuncaklar dağıttı. Yemek hayrında El Bab Gazisi Ali Temel’le görüşmesinden sonra Vali Güvençer, Gördes ilçesinde bir takım incelemeler yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaGördes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel