Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Gördes’in otopark ve pazaryeri sıkıntısı bitecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te otopark ve pazaryeri sorununa büyük oranda çözüm getirecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri’nin projesini hazırladı. 507 tezgahlık pazaryeri ve 481 araçlık otopark kapasitesine sahip olan proje, ilçenin otopark ve pazaryeri konusundaki eksikliklerini giderecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi arasından geçtiğimiz aylarda protokolü imzalanan Gördes Kapalı Otopark ve Pazaryeri ön projesi hazırlandı. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan projeyle Gördes’in hem pazaryeri hem de otopark konularında yaşadığı eksiklikler giderilmiş olacak. Projeyle ilgili bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gördes’e gerçekleştirdiğimiz ziyarette pazaryeri ve otopark konusunda görüşmelerde bulunmuştuk. Ardından avan proje ve uygulama projelerini başlatmak için protokol imzalamıştık. Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımız tarafından hazırlanan proje ile ilçemizin iki önemli konudaki eksikliğini gidereceğiz” dedi.

7 bin 551 metrekare alana sahip olan projede arazinin uzun ve eğimli şeklinden yararlanılarak 2 bodrum, zemin kat ve kentsel teras katı oluşturulduğunu belirten Başkan Ergün, “Projenin eksi ikinci bodrum katında 133 araçlık otopark bulunuyor. Yine eksi birinci bodrum katta da 180 araçlık otopark ile 42 adet dükkan yer alıyor. Projenin zemin katı ise pazaryeri ve otopark olarak ayrı şekillerde kullanılabiliyor. Zemin kat Pazaryeri olarak kullanıldığında 255 adet tezgah, otopark olarak kullanıldığında ise 168 araçlık otopark olarak kullanılabiliyor. Bunların dışında kentsel teras alanı da pazaryeri olarak kullanıldığında 252 adet tezgah yer alıyor. Proje Pazaryeri olarak kullanımda toplam 507 tezgah, otopark olarak kullanımda ise toplamda 481 araçlık otoparkı içinde barındırıyor. Gördesli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Gördes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel