Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şehidimiz var Taha Okan Taniş

Gıda Bankası 342 Aileye Ulaştı

Sosyal Belediyecilik projeleriyle Manisalı vatandaşların yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı 35 kalem ürün ile bir ailenin aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği Gıda Bankasından Sarıgöl ilçesinde 342 hane faydalanıyor. Dar gelirli vatandaşlar kendilerine dağıtılan kartlarla Gıda Bankalarından temizlik malzemesinden gıda malzemelerine kadar tüm market ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak iyi günde kötü günde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız asla yalnız değiller. Sarıgöl ilçemizde 342 ihtiyaç sahibi aile kendilerine verilen kartlarla her türlü ihtiyaçlarını gizlilik içerisinde rencide edilmeden yapabiliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel