Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Gençlik Parkında Yenileme Çalışması Başladı

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yenileme çalışmaları başlatılan Gençlik Parkı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yenileme çalışmalarının kısa bir sürede tamamlanarak Gençlik Parkının halkın hizmetine açılacağını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik Parkımızda başlayan yenileme çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Eski park alanının şehrimize yakışmayan görüntüsünü ortadan kaldırarak inşallah en kısa süre içerisinde yenilenmiş şekliyle Manisa halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Yenilenen bu güzel parkımız, ilçemize ve Manisamıza hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel