Öne Çıkanlar Adnan Oktar kula Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti kenan salık

Geleceğin yüzücüleri Manisa’da yetişiyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu yüzücüler, Bursa’da düzenlenen 11-12 Yaş Gelişim Projesi final müsabakalarına katıldı. Müsabakalara 7 sporcuyla katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 5 altın 2 gümüş madalya ile Manisa’ya döndü.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, tüm branşlarda bir bir başarı elde ediyor. 27-30 Temmuz tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen 11-12 Yaş Gelişim Projesi final müsabakalarına Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme branşından 7 sporcu katıldı. Kendi en iyi zamanlarını yaparak, gelecek adına umut veren sporcular, Manisa’ya 5 altın ve 2 gümüş madalya ile döndü. Tamamı alt yapı sporcularından oluşan yüzme şubesinin elde ettiği başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Şıktaşlı, “27-30 Temmuz tarihlerinde Bursa ilinde yapılan 11-12 Yaş Gelişim Projesi final müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzücülerimiz geçmeleri gereken A barajlarını geçerek 7 sporcuyla toplamda 5 altın ve 2 gümüş madalya toplamıştır. Yüzücülerimiz yarışmalarında kendi en iyi zamanlarını yaparak 2016-2017 sezonunu verimli bir şekilde kapatmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel