Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Engelli Dalış Eğitmenleri Manisa'da Yetişiyor
Engellilerde aletli dalış eğitim ve organizasyonlarını Avrupa ve uluslararası platformlarda düzenleyen kurumların başında gelen IAHD’nin Başkanı Gerard Oijnhausen’in de eşlik ettiği kurs IAHD Türkiye Bölge Müdürü ve Kurs Direktörü Bedri Sincar öncülüğünde başladı. Türkiye’de ilk defa Manisa’da düzenlenen eğitime Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman başta olmak üzere, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Sökmen ile Spor uzmanı H. Hayri Tokmaçı da katıldı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Engellilerde Spor üzerine Almanya’da Münih’te doktora yaptım. Bedensel engelliler olsun, özel sporcular olsun çalışmayı seviyorum. Manisa’da Engelli Koordinasyon Merkezi eksikliği vardı. Spor İl Müdürlüğü olarak onu giderdiğimizi düşünüyorum. Allah izin verirse daha iyi şeyler yapmayı düşünüyoruz. Burada sizleri görmek ve buradaki faaliyetlerde sizlere destek olabilmek çok güzel. İlerideki çalışmalarınızda her türlü desteği vermeye, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımız ile genel müdürlüğümüzle birlikte sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel