Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL

Ekol Web Tasarım Birinci Yılını Kutladı
 Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren işyerinde yapılan yıldönümü kutlamasında birinci yılın anısına pasta kesildi İşyeri sahibi Mete Üründü, Ekol web tasarım, yazılım ve internet hizmetleri adıyla başladıkları hizmette bir yılı geride bırakmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bir yıl önce kurumsal web tasarım ve yazılım hizmetleriyle iş hayatına atıldığını belirten Mete Üründü, kısa sürede çok fazla kurumsal müşteri portföyüne ulaştığını kaydetti. Üründü, başta Show Haber olmak üzere birçok haber sitesine projeler hazırladıklarını belirterek, “Bir yıl önce açtığımız firmamızın kısa sürede bu noktaya geleceğine inanıyordum. Çünkü profesyonel ekip arkadaşlarımızla beraber işimizi severek ve inanarak yapıyoruz. Ekol.net’de yapmış olduğumuz başarılı projelerle kendimizi kanıtladığımızı düşünüyoruz. Kurumsal web tasarım, yazılım ve internet hizmetlerimizin yanı sıra Ege’nin en büyük sosyal medyasını da yönetir duruma geldik. Facebook üzerinde yaklaşık bir milyon civarında hayran kitlesi tarafından da takip ediliyoruz. Bu başarı bizlere daha da güç veriyor. Ekip arkadaşlarımıza ve müşterilerimize bu konudaki destek ve yardımları dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel