Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Eğitimciler Eğitim-Bir-Sen'in Yemeğinde Buluştu
 Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başta olmak üzere Maarif Müfettişleri Başkanı ve Başkan yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl ve İlçe Şube Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü avukatlarından oluşan eğitim kadrosu Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi tarafından Taylan Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinde buluştu.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve Şube Yönetim Kurulu’nun ev sahipliği yaptığı yemeğe Eğitim-Bir-Sen Yunusemre ve Şehzadeler ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.


Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni Bir Dünya için geleceğe bakan, geleceğe dair planları ve stratejileri olan, insanlık tarihini yeniden adalet ve merhamet ekseninde yazacak olan en önemli aktör eğitim yöneticileridir. Bu anlamda siz değerli eğitim yöneticilerimiz başta olmak üzere hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Gerek üyelerimizin gerekse genel anlamda eğitim sorunlarının çözümünde yapıcı olma, çözüm odaklı yaklaşımlar sergileme gayreti içerisindeyiz. Derdimiz her daim üzüm yemektir. Sendikacılığı sadece cüzdan ve ücret sendikacılığı olarak görmüyoruz. Sendikacılığımızda önce vicdan diyoruz, özgürlükler diyoruz, medeniyet değerlerimiz diyoruz, ücret araç diyoruz, amaç medeniyet davamıza hizmet diyoruz.” şeklinde konuştu.


Yemekte konuşan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ise, “Öğrencilerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları konusunda hepimize önemli görevler düşüyor. Milli manevi değerlerine bağlı bilinçli ve sorumluluklarının farkında bir nesil yetiştirmeliyiz.Bu amaç uğrunda bürokrasisiyle, sivil toplumuyla elele vererek omuz omuza çalışmalıyız.Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.Bu güzel programda bizleri bir araya getiren Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Sayın Mehmet Emin Sofuoğlu başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerine,emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel