Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Demirci'de 18 Mart Şehitleri Etkinlikleri
 Demirci ilçesinde ilk tören, belediye hizmet binası önünde Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenklerin sunulmasın ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Törene, Demirci Kaymakamı Atila Kantay, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkanı Selami Selçuk, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törenler Demirci Ticaret ve Kültür Merkezinde Halıkent Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programla devam etti.

Düzenlenen programda öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okurken, Çanakkale Destanı konulu hazırlanan slayt ve oratoryo gösterisi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel