Öne Çıkanlar Adnan Oktar Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor kenan salık kula ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti

Daha temiz bir Muradiye için çalışıyorlar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinde bulunan tahliye kanalının temizliğini gerçekleştirerek koku ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte dere temizlik çalışmalarına ivme kazandırdı. Bu çalışmalar kapsamında MASKİ, Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinde yer alan tahliye kanalının da temizliğini gerçekleştiriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen bir kilometrelik kanal temizliğiyle kanal çevresinde oluşan kötü görüntü ve kokunun da önüne geçiliyor. Ayrıca kanalın bulunduğu bölgenin tam anlamıyla kirlilikten arındırılması için, kanal temizliğinin akabinde Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından da ilaçlama çalışması gerçekleştirilecek.

“Sağlıklı bir çevre inşa ediyoruz”

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, “Hava sıcaklıklarının artış göstermesiyle birlikte vatandaşlarımızın dere ve kanalların kirliliğinden kaynaklı şikayetleri de giderek artıyor. Gerek çevresel gerekse insani faktörlerle zaman içerisinde kirlenen su yataklarımız çevremiz için de tehdit oluşturuyor. Bizler de bunun önüne geçmek için iş makinelerimiz yardımıyla dere ve kanallarımızı yabancı maddelerden temizleyerek daha sağlıklı bir çevre inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel