Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Çiçek Festivaline çiçekli davet

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, İzmir’in Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’yi makamında ağırladı. Başkan Sesli ziyarette çiçek takdim ettiği Coşkun’u bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilecek olan Bayındır Çiçek Festivali’ne davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ve Başkan Yardımcısı Zekeriya Murat Çabuk’u makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Sesli, ”Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum. Manisa gibi büyük bir şehirde idareci olmak zordur ama başarılarınızı duyuyoruz zaten. 03-07 Mayıs tarihleri arasında Bayındır’da yapılacak olan 20’nci Çiçek Festivali’nde siz ve ekibinizi Bayındır’a bekliyoruz. Teşrif ederseniz bizleri mutlu edersiniz.” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Coşkun, "Bizde başkanımızı burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bilahare kendisinin sıcak ve samimi yüzüyle Bayındır’da yaptığı hizmetleri biliyor ve takdir ediyoruz. Kibar davetlerine bir mani çıkmadığı takdirde elbette ki icabet edeceğiz. Şimdiden bu organizasyonda ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Maski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel